OM OS

Vinrosen er ikke et nøje planlagt projekt, men snarere resultatet af en proces, der startede tilbage i 1970’erne.

Her blev spiren lagt da muligheden for at deltage i vinhøsten i Bourgogne uventet dukkede op. Det blev et møde med en fremmed, eksotisk og meget fascinerende verden – og ikke mindst med nogle fantastiske vine.

I Danmark fyldte Bourgogne-vine dengang ikke meget. De blev anset for ikke bare dyre, men også dårlige. Bordeaux var sagen. Der var således masser af plads til den, der ville slå et slag for Bourgogne og trodse den udbredte skepsis til vinene derfra

om-os

1979 blev året, hvor Vinrosen startede i en ydmyg lokalitet på Østerbro. En gammel cykelkælder dannede rammen om vores entusiastiske udforskning af Bourgognes lyksaligheder og ihærdige forsøg på at udbrede det glade budskab til alle, vi kom i nærheden af.

Det holdt hårdt i starten, men vi kan i dag konstatere, at det hen ad vejen lykkedes ganske godt.
Bourgogne er stadig rygraden i Vinrosens sortiment, og drivkraften er stadig vores store interesse for vinen og glæden ved samarbejdet med de dybt engagerede og seriøse folk, der står for at fremstille de ypperste vine – på alle niveauer. På samme måde er det en fornøjelse og til stor inspiration, at så mange deler vores begejstring.

Med nysgerrigheden i behold fortsætter vi vores søgen efter nye, spændende vine – naturligvis også uden for Bourgogne – i håbet om fortsat at kunne overraske vores kunder med både store og sjove vinoplevelser.

Kontakt os her og vi bestræber os på at vende tilbage indenfor 2 hverdage.
Du kan også her bestille en dugfrisk prisliste fremsendt elektronisk.